Dansk

Cruise Map

Book Now

3 nætter ned ad floden – Chongqing til Yichang

Dag 1 Afgang fra Chongqing
Gå ombord før kl. 19.00.
Sejl fra billedskønne Chongqing, “Bjergbyen” omkring kl. 21.30.

Dag 2 Yangtze flodsejlads / Shibaozhai eller Fengdus spøgelsesby
Tag en udflugt ind fra flodbredden til Shibaozhai med dens imponerende træpagode, som passende nok kaldes “Yangtzes Perle”. Endnu en valgfri udflugt fra flodbredden til Fengdus “Spøgelsesby” (hvis forholdene på floden tillader), som er kendt for sine statuer af spøgelser og djævle på Mingshan Bakken. (M, F, A)

Dag 3 Yangtze flodsejlads / Shennong floden eller den mindste af de Tre Kløfter
Om morgenen er der en ekstra valgfri udflugt fra flodbredden til Bidicheng eller “den Hvide Kejsers By (hvis forholdene på floden tillader), en ældgammel by med udsigt til den vestlige ende af Qutang kløften. Sejl ind i de Tre Kløfter, en af naturens mest bemærkelsesværdige skulpturer. Sejl gennem Qutang kløften og Wu kløften, før du sejler med robåd ned ad Shennong floden eller den mindste af de Tre Kløfter. Tag ind i Xiling kløften, som er den længste og stejleste af de tre kløfter. Om aftenen sejler du gennem slusen ved Tre Kløfter Dæmningen (hvis forholdene på floden tillader). (M, F, A)

Dag 4 Tre Kløfter Dæmningen / Yichang
Morgenbesøg til Tre Kløfter Dæmningen. Ankomst til Yichang kl. 12.30 og gå fra borde. (M)

● Sejlplaner kan ændres på grund af vejr, vandstand, sejlbarhed og sæsonmæssige forhold.
● Inkluderede måltider som bemærket i ovenstående rejseplaner: (M) = Morgenmad (F) = Frokost (A) = Aftensmad

4 nætter op ad floden –Yichang til Chongqing

Dag 1 Afgang fra Yichang
Gå ombord før kl. 19.00 i Yichang, det økonomiske og kulturelle centrum for den vestlige Hubei provins.

Dag 2 Tre Kløfter Dæmningen / Xiling kløften
En ekstra valgfri udflugt fra flodbredden om morgenen til stammefolket i Tre Kløfter (hvis forholdene på floden tillader), som byder på et interessant indblik i livet omkring Xiling kløften. Aflæg et eftermiddagsbesøg ved Tre Kløfter Dæmningen. Sejl gennem slusen ved Tre Kløfter Dæmningen (hvis forholdene på floden tillader) og Xiling kløften, the længste (66 km) og dybeste af de Tre Kløfter. (M, F, A)

Dag 3 Yangtze flodsejlads / Shennong floden eller den mindste af de Tre Kløfter
Tag en udflugt til Shennong floden eller den mindste af de Tre Kløfter på Daning floden. Sejl ind i Wu kløften, der er kendt for sin fredfyldte skønhed, skovklædte bjerge, og klipper så stejle, at solen dårligt kan nå over deres toppe. Sejl gennem Qutang kløften, den korteste (8 km), smalleste (150 meter) og mest dramatiske kløft. Og der er en ekstra valgfri udflugt fra flodbredden til Bidicheng eller “den Hvide Kejsers By (hvis forholdene på floden tillader), en ældgammel by med udsigt til den vestlige ende af Qutang kløften. (M, F, A)

Dag 4 Yangtze flodsejlads / Shibaozhai eller Fengdus spøgelsesby
Tag en udflugt ind fra flodbredden til Shibaozhai med dens imponerende træpagode, som passende nok kaldes “Yangtzes Perle”. Endnu en valgfri udflugt fra flodbredden til Fengdus “Spøgelsesby” (hvis forholdene på floden tillader), som er kendt for sine statuer af spøgelser og djævle på Mingshan Bakken. (M, F, A)

Dag 5 Ankomst til Chongqing
Gå fra borde i billedskønne Chongqing, “Bjergbyen”, omkring kl. 9.00. (M)

● Sejlplaner kan ændres på grund af vejr, vandstand, sejlbarhed og sæsonmæssige forhold.
● Inkluderede måltider som bemærket i ovenstående rejseplaner: (M) = Morgenmad (F) = Frokost (A) = Aftensmad


Three Gorges

Ofte Stillede Spørgsmål:

Q:Hvordan kan jeg booke et krydstogt på Yangtze floden?
Indgiv venligst forespørgselsformularen, så vil vores krydstogt eksperter kontakte dig via mail inden for 8 arbejdstimer.
Q:Hvor langt forud bør jeg booke et krydstogt?
Vi anbefaler, at du bestiller så tidligt som muligt, for at få dit foretrukne skib. Krydstogtet på Yangtze floden er meget populært, især i højsæsonen. Book tidligt, så du undgår skuffelser!
Q:Kan jeg booke et krydstogt, hvis jeg rejser alene?
Ja. Du kan enten booke en halv kahyt til den anførte pris, eller også kan vi garantere dig privat værelse, hvis du betaler 75% ekstra i tillæg for alene rejsende. Angående deling mellem folk, der rejser alene, kan man kun dele standard kahytter. Krydstogtselskabet vil sætte dig sammen med en anden passager af samme køn, og der vil ikke blive opkrævet tillæg for alene rejsende.
Q:Hvilke betalingsmetoder accepterer I?
Du vil blive bedt om at betale 25% i depositum på booking tidspunktet. For afgange inden for 30 dage kan du blive bedt om det fulde beløb på booking tidspunktet. Vi vil opkræve restbeløbet senest 30 dage før afgangsdatoen.
Al betaling accepteres via PayPal og bankoverførsel:
1. Du kan betale med PayPal og kreditkort såsom VISA og Master Card.
2. Bankoverførsel: i USD, hvis de rejsende stadig befinder sig uden for det kinesiske hovedland; i RMB, hvis de rejsende allerede befinder sig på det kinesiske hovedland.
Q:Hvordan vil jeg modtage billetten til krydstogtet?
Efter slutbetalingen vil vi maile dig krydstogt voucheren og boarding anvisningerne. Du kan udskrive dokumenterne.
Q:Hvad er forskellen mellem sejlture op og ned ad floden?
Krydstogter op og ned ad floden omfatter næsten de samme seværdigheder og udflugter. Krydstogter, der sejler fra Chongqing til Yichang tager 4 dage og 3 nætter, mens krydstogter fra Yichang til Chongqing tager 5 dage og 4 nætter (krydstogter ned ad floden sejler med strømmen og går lidt hurtigere).
Q:Hvordan skal jeg være klædt på skibet?
Vi anbefaler afslappet påklædning både ombord og på udflugter langs kysten. Sørg for at have et par behagelige travesko til udflugter. Til Kaptajnens Velkomst og Afskedsbanket foreslår vi jakke og slips til herrerne og kjole eller pæne bukser til damerne.
Q:Hvilken type måltider tilbyder I?
Der tilbydes lækre vestlige og kinesiske buffeter til morgenmad, frokost og middag. Kaptajnens elegante Afskedsbanket serveres på krydstogtets sidste aften.
Q:Hvad hvis jeg har et særligt kostbehov?
Hvis du har særlige kostbehov (såsom vegetar, kræver lavt saltindhold, diabetiker), bedes du give os besked på booking tidspunktet.
Q:Hvad med drikkepenge ombord?
Der er indført et beskedent servicegebyr i stedet for drikkepenge, og det nuværende beløb er 150 CNY pr. voksen og skal betales ved indtjekningen. Servicegebyret inkluderer ikke drikkepenge til vores flodguide eller krydstogtleder, hvilket kan betales af passagererne efter ønske baseret på deres tilfredshed med den service, de har modtaget, og det kan drikkepenge for særlige tjenester, passagererne beder om, også.